Lirik lagu talak tilu viral tiktok - Lirik Lagu Talak Tilu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Kunci Gitar

Lirik Lagu Talak Tilu Feat Sule

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Lirik Lagu Talak Tiga

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Discover lirik lagu talak tilu 's popular videos

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

15+ Link Template Capcut Viral & Tips Menggunakannya Agar Rapih

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Lirik Lagu Talak Tilu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Talak Tilu

Viral tiktok lirik talak lagu tilu Lirik Lagu

Chord Gitar Talak Tilu

Em B C B C Em.

  • Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung Nyusahkeun aing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Majan ngora keneh Majan urang kes batian Duh aing serahkeun Aing maneh kimpoi deui Henteu butuh awewe curaling Boga rasa sok ieu aing Kasalaki wani nampiling Aduh alah ieung Siga ucing gering Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Majan ngora keneh Majan urang kes batian Duh aing serahkeun Aing maneh kimpoi deui Henteu butuh awewe curaling Boga rasa tah ieu aing Kasalaki wani nampiling Aduh alah ieung Siga ucing gering Mana ngenah ngenah ngenah teuing Batin seuri di tambelarkeun Pamajikan teu eling-eling Aduh alah ieung Sabodo teuing Indit isuk kurunyungna subuh Sirah jangar mukakeun tulak Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung Nyusahkeun aing Rap: Cing cangkeling manuk cingkleng cindeten, plos kakolong bapasatar bulenang, cing gerang eling ngarah keudit kamelarkeun, pasti dilejong nalak tilu tepaluan, kining kining kitulapacing kacapi kacapiku hulubareng hulubareng seseugenang col padalang, col padalang, col padalang mawaranda kimpoi keur! Aplikasi ini berisi kumpulan lagu - lagu dj terbaru dan viral di dunia musik dj saat ini.

  • Lirik Lagu Talak Tilu Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Mempeng ngora keneh Mempeng urang can batian Pek geura serahkeun Talak tilu sakalian Henteu butuh lalaki curaling Boga rasa asa ieu aing Henteu robah teu eling-eling Aduh alah ieung tega teh teuing.

  • Bagi anda yang belum paham lirik lagu ini atau sedang mencari lirik lagu Aca Aca Nahi Nehi, Talak Tilu ini, berikut liriknya.

Lirik Lagu TikTok dan Chord Gitar Lagu Aca Aca Nehi Nehi

COM - Lagu Talak Tiga merupakan lagu dangdut yang diadaptasi dari tembang Sunda berjudul Talak Tilu.

  • Intro C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 B5 G5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 C5 D5 F5 G5 F5 D5 B5 2x G Bm G Bm Verse Bm Naha moal rek hanjelu Anjeun waka buru buru G Bm Menta talak til.

  • Lirik dan Chord Lagu Talak Tilu dari Doel Sumbang Talak Tilu merupakan lagu yang dipopulerkan oleh salah satu musisi Sunda kawakan Doel Sumbang yang bernama asli Abdul Wahyu Affandi.

  • Solopos.

    Related articles



2022 c.oppy.me